Osallistu

Tietotekniikan termitalkoiden toimintaan voit osallistua liittymällä kommentointiryhmään. Siihen voi tulla mukaan kuka tahansa tietotekniikan termistöstä kiinnostunut. Kommentointiryhmältä pyydetään palautetta aina, kun uusia suosituksia julkaistaan termitalkoiden sivuilla. Ilmoittautua voit koordinointiryhmän sihteerille Sirpa Suhoselle Sanastokeskukseen, sähköposti termitalkoot@sanastokeskus.fi.

Tämän lisäksi kuka tahansa termitalkoiden käyttäjä voi halutessaan kommentoida julkaistuja suosituksia kommentointipainikkeen kautta.

Kommentointi tapahtuu seuraavasti: 
- Vie kursori harmaan Kommentoi-painikkeen päälle, jolloin näkyviin tulee kolme tyhjää laatikkoa. 
- Vedä kursori laatikon päälle ja kirjoita laatikoihin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja palautteesi. 
- Napsauta Lähetä-painiketta. 
- Palaute ohjautuu koordinointiryhmän sihteerille, joka kokoaa palautteen koordinointiryhmän käsiteltäväksi. 
- Älä lisää viestiin linkkejä, koska tällaiset viestit hylätään.

Kommentit eivät tule esille julkisesti.

Jos haluat vain saada tiedon uusien suositusten julkaisemisesta, voit myös liittyä tähän tarkoitukseen perustetulle postituslistalle. Mainitse sähköpostiviestissäsi, kummalle postituslistalle haluat liittyä.

Liittyessäsi kummalle tahansa postituslistalle suostut siihen, että Sanastokeskus tallentaa sähköpostiosoitteesi sekä tiedon suostumuksestasi rekisteriin, jota käytetään Tietotekniikan termitalkoiden ilmoitusten välittämiseksi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi. Postituslistalta voi poistua lähettämällä poistumisilmoituksen osoitteeseen termitalkoot@sanastokeskus.fi.

Olemme julkaisseet myös videon, jossa esitellään termitalkoiden toimintaa ja Kommentoi-painikkeen käyttöä.